Predaj, 3-izb. byt, Chorvátsky Grob, Čierna Voda 150 000,00 EUR navrhnúť cenu

3-izbový mezonet v Chorvátskom Grobe

Ponúkame na predaj 3-izbový byt (mezonet) v stavbe rodinného domu nachádzajúci sa v obci Chorvátsky Grob - Čierna Voda, lokalita Hrudky s rozlohou 49,5m2. K bytu prislúcha vlastná predzáhradka (s terasou) a vymedzené parkovacie miesto. K bytu takisto prislúcha pozemok vedľa parkoviska, ktorý možno využiť na záhradkárčenie. Orientáciu na sever oceníte najmä v lete, kedy je v byte príjemný chládok. Dom, kolaudovaný v roku 2016, pozostáva zo 6 bytov, pričom každé 2 majú vlastný vchod a chodbu. Dom a prislúchajúci pozemok je oplotený, čo zabezpečuje súkromie.

Byt pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou (prízemie) a 2 izieb a kúpeľne (poschodie). Byt sa predáva s kompletne zariadenou kuchyňou (vstavené spotrebiče značky Bosch - kombinovaná chladnička s mrazničkou, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor) a kúpeľňou (práčka značky Bosch), rovnako so vstavanou šatníkovou skriňou pod schodami. Byt poskytuje bohaté úložné priestory spolu so vstavaným výklopným jedálenským stolom. Byt má vlastnú reguláciu kúrenia (elektrické podlahové kúrenie na prízemí, 3 radiátory) a ohrevu vody, mesačné náklady sú cca 110 eur (elektrina, voda, fond opráv, správa, poistenie). Byt je napojený na internet a TV od O2, stačí zapojiť nový modem.

V bezprostrednej blízkosti lokality sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (nákupné centrum Klokan, potraviny BILLA/Tesco, DM drogéria, lekáreň, škôlka), zastávka autobusu, cyklotrasa a Šúrsky les. Dostupnosť do Bratislavy je 8 minút.

Cena nehnuteľnosti je 150.000,-Eur a bude k nej pripočítaná sprostredkovateľská odmena vo výške  3.000,- Eur, v ktorej sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis. Cena nehnuteľnosti so sprostredkovateľskou odmenou je spolu  153.000,-Eur celkom.

Bližšie info a kontakt: Mgr.  Zuzana  Kotlebová, kotlebova@maximreal.sk, telefón: 0915 831 160

K dispozícií je Vám náš hypotekárny špecialista – získajte  najlepší úrok  a znalecký posudok zadarmo!

 Prečo kúpiť tento byt:

- Kúpou získavate dobre dispozične riešenie nehnuteľnosti

- Komfortne, rýchlo a na pešo dostupnosť všetkých služieb a zastávky MHD

- do bytu sa stačí len nasťahovať a bývať

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná - neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného advokátskeho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne

  • Cena 150 000,00 EUR navrhnúť cenu
  • Vložené 26. 2. 2024
  • Číslo inzerátu AR-0ACX-191342 (ZKK31271)
  • Lokalita Čierna Voda
  • Celková úžitková plocha 49.5 m2
  • Výťah Nie
  • Telefón nie je
  • Počet izieb 3
  • Stav Novostavba
  • Balkón Nie
  • Lodžia Nie
  • Terasa Nie
  • Forma vlastníctva osobné

Kontaktovať makléra

Mgr.Zuzana Kotlebová
Mgr.Zuzana Kotlebová Realitný maklér Telefón: +421915831160 E-mail: kotlebova@maximreal.sk

Dbáme na ochranu osobných údajov, viac informácií nájdete tu
Kontaktovať
Maxim s.r.o. Dúbravská cesta 2 84104 Bratislava Telefón: 0915831158 E-mail: info@maximreal.sk
 

Podobné reality

3-izb. byt, Predaj, Chorvátsky Grob

Predaj, 3-izb. byt, 55 m2

Chorvátsky Grob 139 980,00 EUR

TOPlist TOPlist